Panel dotykowy front obudowy myphone iron hsmart

GASTRO POS jest programem, który zezwala na bliską i intuicyjną sprzedaż, opracowaną w mało ruchach poprzez ekran dotykowy. Jak daleko prosty sposób na rynku gastronomicznym cieszy się dużym uznaniem wiodących szefów restauracji. Jego intuicyjna obsługa uczestniczy w sztuce kelnerom również tymże jednym ułatwia szkolenie nowych ludzi.

Dzięki bardzo popularnej, intuicyjnej obsłudze nie potrzebuje pięknych oraz czasochłonnych szkoleń, i bardzo popularna forma użytkowania za pomocą ekranu dotykowego, powiązana z dużą gamą funkcji, bardzo dobrze sprawdzi się w nie właśnie w średnim, pojedynczym lokalu, ale ponadto w budów gastronomicznej.

Indywidualne dobranie funkcji Dzięki bardzo dużo funkcjom i modułom GASTRO POS stanowi niezwykle sprawnym systemem, jaki wejdziemy na zbytu. W relacje od profilu lokalu, lub stanowi wówczas bar, pub, a nawet restauracja, możesz dopasować oraz spersonalizować opcje, jakie będą najidealniejsze dla Twoich potrzeb.

https://ro.knee-active-plus.eu/Knee Active Plus - Soluție eficientă pentru durerea genunchiului

Bezpieczeństwo Logowanie się naszych pracowników do programu przez wprowadzenie niepowtarzalnego kodu, odcisk palca lub za pomocą karty magnetycznej umożliwia pełny monitoring zarówno jego czasu rzeczy jak również zysku jaki generuje. W relacji od miejsca, można także ustalić widok opcji tak, żebym był on dopasowany do uprawnień danej jednostki, np. kelner widzi jedynie sprzedaż, manager widzi sprzedaż i wystawianie faktur, właściciel ma dojazd do całych możliwości. GASTRO POS pozwala zminimalizować straty lokalu oraz zwiększyć zyski. Program pos gastro ułatwia również obsługę rozliczeń w gastronomii.

Zalety programu:

obsługa przez ekran dotykowy, wykonując kilka kliknięć; dopasowanie ekranu do wyjątkowych potrzeb; kontrola rachunków oraz zamówień; przejrzysto zaprojektowany ekran bonowania; obrazowa prezentacja sali; rozliczenia kelnera w dowolnym etapie; zapisywanie czasu pracy; brak trudności w modyfikowaniu potraw; współpraca z kuchnią; sprawdzanie zamówień i rachunków; elastyczne kształtowanie cen; kontrola ustalanych rabatów; zgodność z zespołami hotelowymi i akcesoriami do ćwiczeń specjalnych.